Svensk sommar..

Skriver mycket om Marbella, hut mycket jag älskar att vara där etc. Det är helt sant, för här finns allt man kan önska sig och dessutom på lagom avstånd.
image
Lyxiga Puerto Banus, charmiga & äkta Marbella, alla restauranger, råvarorna, klimatet, ja allt som gör det nästan omöjligt att inte trivas. MEN det finns ingenting som slår en riktigt bra svensk sommar..
image
Skärgården, hur alla lever upp, grill-kvällarna, naturen, de långa ljusa nätterna, mångfalden, ja listan kan göras hur lång som helst. Men det är när det är en bra sommar det, som förra året. Helt underbart, hoppas verkligen vi får en repris för det behöver svensken efter den evigt långa, gråa & trista hösten och vintern.

Inte konstigt att det just efter semestern med halvdant eller rent dåligt väder som separationerna skjuter i höjden. Här har människor gått och väntat i typ 58 veckor på semestern, byggt upp förväntningar om hur skönt, soligt & trevligt det ska bli. Så blir det en sådan där retning & trist sommar och förväntningarna blir till besvikelse som leder till gräl och slitningar och ja ni fattar. Samma sak är det med julen, kraftig uppgång av separationer efter julhelgerna. Tråkiga fakta men sanna tyvärr…

Hur som helst så slår Marbella Stockholm i alla fall 9 månader per år. Väderprognosen för Stockholm de närmsta 10 dagarna får ingen att dra på mungiporna.
Då är det extra skönt att efter fyra timmar på ett plan, en god natts sömn vakna upp och göra sig beredd att gå till poolen. Men som utlovat frukost först:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.