Somnade & vaknade..

Somnade i hyfsat god tid men vaknade helt utan anledning och då som vanligt lite för pigg för att somna om direkt. Passade på att kolla in väderprognosen för den kommande veckan i Marbella och kan om den stämmer:
1. Ha 21-24 grader i skuggan varje dag
2. Slippa en enda droppe regn
3. Spendera massor av tid vid poolen
4. Få en riktig solig & härlig vecka med Anton
image

Bikini kan man inte ha för många av i Marbella. Det finns otroligt många snygga men ofta rätt dyra att välja bland. Dock har dom en stor förkärlek för att alla bikinis har så små underdelar. Nu när man är ”tant” så kan det kännas bra med lite större underdel. Framför allt om man ska gå längs stranden iklädd bikini.
Köpte därför en lite mer svensk bikini idag så att jag kan känna mig bekvämare när jag promenerar utmed strandkanten. De andra kan jag ha när jag är lite mer ”undanskymd” vid poolen.

Solen tar enormt nu så här på våren, man får akta sig för att inte bränna sig. Trots att jag är blond har jag ett rätt ok pigment men några i gänget som var nere förra veckan var vad man kalla väldigt röda efter några timmar i solen. För Pippi har jag köpt både skydd & solskyddsfaktor 50. Hon blir väl omhändertagen hon, jag smörjer in och smörjer in i överkant så att hon ska hålla sig riktigt fin.

Något som inte blir bättre är mina naglar. Äter vitaminer, sköter om dem med nagelförstärkare och allt tänkbart varje dag. Inte klokt vad det där hemmakitet från Depend kunde ställa till det. Måste nog hinna med en manikyr oxå i veckan för att veckan efter låta Linda ta hand om dem ordentligt.

En sak är i alla fall säker, det kommer inte bli något shoppande nästa vecka. Tror inte det finns något Anton tycker är tråkigare än att gå i affärer. Får väl bli något besök på Coca-Cola fun land som ligger strax intill oss, det är mer Antons stil. Massor av roliga saker för en 10-åring kan jag lova. Tror bestämt att jag tar med Pappa den dagen, han är antingen lite modigare eller lite mer uppoffrande när det gäller ”läskiga” saker som går fort än vad jag är.

Själv föredrar jag att ligga vid poolen, dyka i och svalka mig mellan varven och när jag eventuellt blir rastlös promenera utmed stranden. Inte 100% kompatibelt med en 10-årings syn på en kul dag så vi får väl mixa lite. Han måste ju komma ihåg att hans moster nu i princip är ”tant”:)

Dags att prova att somna om igen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.