Väl förberedd..

image
Resväskan packad och klar, bara necessären som ska stoppas i imorgon = nytt personligt rekord.
Kommer med 99% sannolikhet inte ha övervikt heller, vilket oxå tillhör ovanligheterna.

Nu återstår att ladda ner lite musik så att jag har mer att välja på, men det hinner jag göra i morgon. Så ledsen att jag missar Weeping Willows konserten på måndag men får ju se och framförallt höra dem på Fredriksborg den 10 augusti.

image
Har läst ett gäng tidningar och i favoriten Elle har jag nu fått klart för mig:
1. Vilken mascara jag ska köpa på Arlanda i morgon
2. Att snickarbyxorna jag köpte förra året i år är högsta mode
3. Lite skönhetstips i allmänhet så att man kan förbättra sina förutsättningar
4. Att de kläder jag tyckte var snyggast som vanligt var dyrast och eftersom jag när det gäller kläder är rätt ”ombytlig” så kommer det inte att bli aktuellt att köpa just något av de där plaggen som stack ut (om jag inte ska äta nudlar i ett år och det har jag ingen lust med)

Som någon slags kombination av medvetenhet att återvinna och mildra mitt dåliga samvete för mitt för höga shoppingkonto har jag kommit på att jag ska sälja saker. Tex väskor och annat som jag aldrig använder längre. Slår då två flugor i en smäll kan man säga.. Ska bara lära mig hur man gör först, men det kan väl inte vara så svårt.

Landar sent i morgon men vet att det viktigaste för mig på måndag är att höja trivseln och köpa ett stort fång
image
till mig själv. Älskar pioner, gjorde en blomtest på FB idag och resultatet blev att jag är en ros. Kommer inte ihåg vad det innebar riktigt men det låter ju fint och väsentlig bättre än att man varit en maskros. Oönskad och för mycket & bekämpad med alla medel:)

Har haft en så lugn och skön lördagkväll och konstaterar att jag trivs riktigt bra här på min gata i stan. Kanske dags att bli stadsbo igen…

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.