Vad är oddsen?

image

Efter att varje dag de två senaste månaderna som jag varit i Marbella stått ut med det eviga renoverandet av grannlägenheten så händer det igen. Har lånat en lägenhet inne i stan – anlände igår kväll.. Vad händer, jo här renoverar grannen oxå. HATAR numera borrmaskiner.

Tur jag åker i morgon så kanske de har tagit påsklov när jag kommer tillbaka på lördag..

Ska snart ge mig ut en sväng på stan för lite små inköp, promenad & lunch. Då ska jag oxå fånga upp första ”fina saker spaningen”.

Var på Apoteket igår för att fråga hur jag ska skydda Pippi mot solen. Sjukt imponerad över Apoteksbiträdet kunskap om tatueringar och hur viktigt det var att skydda tatueringar med just rött i (Pippi har ju onekligen väldigt rött hår). Så nu är jag utrustad för att hålla Pippi snygg.

Världens bästa Anton är taggad inför vår resa i morgon och längtar längtar längtar till i morgon:) Kan sakna den tiden som barn när man verkligen längtade efter något..

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.