På min gata i stan..

Det var väl lilla Stina på Saltkråkan som alltid sa så – här är i alla fall min gata i stan (om än tillfällig, men har bott här många år förut)
image

Har varit ute på en lång Östermalms promenad i flera timmar. Nere vid Sturegallerian satt det fullt med folk på uteserveringarna, med den här temperaturen hade inte en enda Marbella bo övervägt något annat än att ha på sig tjockaste jackan med tillbehör och aldrig ens under tvång suttit på en uteservering. Tur vi är olika:)
image

Dagens ”fina saker tips” blir ett par skor, otippat eller hur. Har INTE köpt dem men tycker de är snygga och lagom ”coola”. Känner jag mig själv rätt kommer jag säkert köpa dom när jag är tillbaka i Stockholm. Om dom nu har dom i min storlek, har ju så små fötter så det är supersvårt att hitta skor & stövlar för mig i Stockholm. Väsentligt lättare i Marbella, tydligen har spanjorskor mycket mindre fötter än svenskor.
image

Nu ska jag läsa lite svenska veckotidningar och bara ha det bra en stund:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.