You got mail..

image
Jobbar mig igenom mail-loggen och just idag älskar jag alla skräpmail som man bara kan radera utan att öppna.

Vissa mail är bara för info så dom är också helt ok. Vissa kräver någon form av åtgärd:
1. Ett snabbt svar = Helt OK
2. Ett svar man måste tänka lite på = Helt OK
3. Mail från Beatrize = Inte liks OK

Vem är då Beatrize, jo hon är tillsammans med sin familj ägare till det ”gated comminity” som vi bor i i Marbella och där vi har exklusivitet att säljs ett visst antal lägenheter.

Man brukar prata om att män tupp-fäktas, det är en västanvind jämfört med mig & Beatrize när vi har olika syn på något. Så eftersom hon faller utanför Helt ok ramen i dag kan man således dra slutsatsen att vi just nu inte har 100% samsyn.

Tanken med vårt engagemang i Lotus Properties är ju inte att vara operativa i den dagliga driften vilket faller utanför Beatrize gillande.. Så nu är det bara att;
1. Ändra planerna igen och åka tillbaka en sväng till Marbella ovh träffa Bestrize för hon har nu kommit fram till att hon vägrar ha ett enda möte till med Lotus om jag inte är med. Suck, denna prestige… De bor inte i Marbella utan 50 mil därifrån så mötena måste planeras.
2. Förbereda mig på en ny match med Bratrize

Tycker att jag har lite annat som känns mer prioriterat än Beatrize prestige och ytterligare en cat fight (som tur är så är dom befriade från våld:))

Glad i alla fall att solen bestämt sig för att göra oss den äran idag så att man slipper det eviga gråa… Snart in till stan för klippning men först lite av jag ska bara..

Kan meddela att Pippi mår bra och att jag tror att ”hon” kommer vara sitt rätta jag senast i morgon bitti.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.