Tillbaka i Bullerbyn..

image
Från sisådär 24 grader i skuggan till 2 grader i ja just det skuggan för av solen syntes inte ett spår. Inte så mycket vårkänsla i Bullerbyn med andra ord..

Men kunde varit värre, det ryktades ju om snö så man får glädja sig åt det lilla:)

Kan berätta att jag är rätt bra på att hålla stilen när det gäller tre mål mat om dagen. Lite fusk idag där lunchen bestod av ett glas champagne, men lunch var det i alla fall. Flygresan hem gick bra även om landningen var lite lite för vinglig för min smak. Ännu bättre känns det då när något ”ufo” tre rader bakom utbrister: vi kommer störta. Det gjorde vi som tur var inte.

Som vanligt när folk ska ut ur ett flygplan utbryter VM i trängsel och oartigheter. Någon dam några rader fram fick för sig att någon stulit hennes påse med inköpta grejer på flygplatsen. Efter att ha anklagat de flesta i närheten kom hon på att hon stoppat den i sin ryggsäck. Suck…

I morgon ska T på återbesök hos läkaren igen och få svar på de nya proverna så håll tummarna.

Själv ska jag klippa mig på eftermiddagen men ni (och jag själv i första hand) kan vara helt lugna.. Kommer inte komma ut med illrött hår och två tofsar.

Tur att Tom kommer hem i morgon för som vanligt strular internet och han är typ den enda som lyckas lösa det varje gång. Vet inte riktigt när han landar så det får bli det första jag kollar upp i morgon.

Det sista jag gjorde innan jag lämnade Marbella idag var att ge mina fina växter på bergsaltanen massor av vatten & ”kärlek” så nu får vi hoppas att de står sig till på söndag när jag kommer ner igen.

Nu ska jag fixa med mina hopplösa naglar, läsa lite & förhoppningsvis somna i god tid. Är lite trött efter den korta sömnen i natt och noll sömn på planet.

Sällskap har jag i alla fall i sängen:)
image

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.