Kom på..

Det där med att somna tidigt gick sådär så jag provar tricket med att skriva av mig lite, funkade ku bra igår..

Låg och funderade lite hit & dit som man brukar göra när man inte somnar. Kom då helt plötsligt ihåg det där med behovet av en helrenovering av mig själv på Sturebadet. Det har jag ju helt glömt bort men inte behovet, fet kvarstår. Ska omgående i morgon leta reds på presentkortet och boks in en dag efter påsk när jag är hemma igen. Ska bli en helt egen Eva dag och precis som med bilar så behöver vi både service & underhål.
image
Håret fixat, helrenovering och så lite nagelvård och ögonfrans-förlängning av Linda på Linda Vista så är man mer eller mindre helt redo för Beach 2014:)

Här ska det inte behövas stå i vassen eller vänta tills det är mörkt med att bada i sommar:)
image
Hade jag väl i och för sig inte gjort ändå men aldrig fel att känna sig lite finare…

Nu provar jag igen.. att sova alltså

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.