Sista kvällen..

image
Hemma igen efter en kväll med min första (och enda) tatuering, Cava på Apelsintorget & middag.

Känner mig lite trött faktiskt, tror det tog lite på krafterna att vara 100% fokuserad på att vara totalt relaxed i 2 timmar och 45 minuter för att det skulle kännas mindre obehagligt att bli tatuerad.

Mina kära kollegor fick nog en liten chock för att inte tala om T som tror att jag gått och blivit galen. Han sa: Hur tror du att det känns att ha en Pippi tatuering när du är typ 70?
Jättebra svarade jag, han känner ju mig vid det här laget och vet att det är typ lönlöst att övertala mig när jag väl bestämt mig för något så han gav upp med en kommentar i stil med ”what ever”. Jag är nöjd och det är huvudsaken för det är ju jag som ska gå omkring med den..

Alla var lite trötta i kväll, de hade hängt ute rätt länge igår och tillbringat massa tid i solen i dag så det blev en tidig kväll för alla. Planet hem går 11.15 så det blir ju inte direkt någon sovmorgon i morgon. För mig går det på rekordfart att packa eftersom jag bara ska vara hemma i 4 dagar.

Skickar med en liten bild på havet som var så galet vackert i dag på dagen som får avsluta min kväll – nu hopp i säng!

image

En reaktion på ”Sista kvällen..”

  1. Jag tror att när man har nått den aktningsvärda åldern av 47 år så vet man nog om man kommer att gilla tatueringen när man är 70 år (men så gammal blir du väl aldrig Eva, snarare 47 för 23-e gången). Det är nog värre med tatueringar när man är 17 år…
    Motivvalet eliminerar ju också ett av de klassiska argumenten mot tatueringar: ”Det är bara sjömän, kåkfarare och knarkare som har tatueringar”. Svårt att se någon av de grupperna med en Pippitatuering….
    Så du kan säkert vara nöjd med den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.