Plans for today..

image
Japp, då har man en bokad tid kl 18.30 för det där galna.

Innan dess har jag några timmar på mig att njuta av 24 grader i skuggan:) Ska snabbt fixa de saker som är ”must to do” och sedan lägga mig i solsängen på terassen en timme eller två..
image
En sak är säker, för att kunna njuta av tiden i solsängen så måste hörlurar pluggas in med bra musik så man slipper det never ending borrandet och bilandet..

Ikväll är det drink på Apelsintorget och middag i Gamla stan så att gänget får se de två sidorna av Marbella. Puerto Banus ”for the rich ones who loves to show off”, själlöst men ändå kul att vara där någon gång då och då. Marbella, mer äkta, massor av själ & mycket mer i min smak helt enkelt. Vi får se vad de andra tycker. Vi hade i alla fall grymt trevligt & kul igår och hoppas på detsamma ikväll.

image
Det är bara att inse fakta, att även om jag nu officiellt bara är 47 så accelerar min 50-årskris. Blir nästan arg på mig själv, det är ju helt onödigt och gå omkring och ha en kris för en siffra. Tyvärr hänger inte alltid logiken ihop med känslorna, på fler sätt än just 50-års kriser…

Kram

2 reaktioner på ”Plans for today..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.