Vilken dag!

image
Efter att ha tillbringat ett gäng timmar i solen på terassen bestämde vi oss för en liten spontan utflykt. Åkte till Estepona och promenerade runt bland gränder och torg. Otroligt charmigt och fullt med blommor överallt. Varje gränd hade sin egen färg på krukorna som alla höll sig till. Massor av små butiker och jag vet inte om det är solen eller vad det är med Sofia shoppade i dag oxå. Inte bara en sak, utan flera:)
image

Så fint överallt..
image

Hela Estepona var fullt av spanjorer också då Sofia & jag. Efter lite ”stadsvandring” och shopping tog vi en iskall Coca-Cola på en bar i solen innan vi åkte vidare till Carrefour för inköp av förnödenheter.

Nu hemma igen sitter vi på altanen, att vi är trötta är en klar underdrift. Solen & luften tar, så ikväll får vi slänga ihop någon mat hemma. Tror inte någon av oss orkar ge oss ut igen. Somna tidigt kommer nog oxå att få en ny innebörd..

Nu ska vi samla kraft och packa upp kassarna från Carrefour, om jag nu får Sofia med mig, hon ser ut att somna i soffan på altanen:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.