Tiden rusar..

image
Nu stämmer inte ens det utan det är nr 95 men det är i sammanhanget oväsentligt. Poängen är att det är skrämmande hur fort tiden går, den bara rusar iväg.

Känns verkligen inte som närmare 100 dagar sedan vi gick utmed stranden för att fira Nyår på La Trodacero.. Vad har man gjort med tiden och varför går tiden fortare och fortare ju äldre man blir?
Med den här farten lär det inte dröja innan jag ser ut typ såhär
för att åren bara rusat utan att man riktigt hängt med hur fort det gick..
image

Tur man har börjat sitt ”nya” liv med sundare matvanor, har en bit kvar på sömnen. Sovit ryckigt i natt igen. Sömnen är nog det viktigaste för att må bra & hålls sig sund & frisk. 7 timmar sammanhänga sömn per natt är nu målet.

Matvanorna klart förbättrade, men ska se till att bli bättre på att äta frukt, finns ju inga ursäkter för att inte göra det, framför allt inte här i Spanien.
image

image

image
Hud- & kroppsvård kan behöva få lite ökad prioritet oxå, den där renoveringen på Sturebadet har ännu inte blivit av. Skäms!

Sist men inte minst viktigt, att ta sig tiden att planera in roliga saker som får en att må bra. Tiden kanske rusar lika snabbt ändå men man kommer förhoppningsvis;
1.Se piggare & fräschare ut
2. Må klart bättre
3. Ha roligare medan tiden rusar

Får helt enkelt försöka sovs en timme eller så till så att antalet sömntimmar är, om än inte bra, då k alla fall ok..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.