Undrens tid är ännu inte förbi..

In till Marbella med en Sofia,som var ännu mer orutinerad än mig och därmed något rödare, trodde då att det skulle vara helt chanslöst att få henne att shoppa något överhuvudtaget. Men döm om min förvåning när hon redan i butik ett slog till och köpte en klänning.
image
Vi fortsatte runt i några butiker och i typ butik fyra så slog hon till igen
image
När hon en liten stund senare gjorde ytterligare ett köp tror jag att nästan blev chockad så det missade jag att föreviga. Fina kläder var det i alla fall som hon hade med sig i påsarna hem. Lite mer redo för vädret oxå, när vi åkte hemifrån vid 19.45 var det 22 grader.. Vädret ska hålla i sig så vi ska passa på att få både solenergi och färg.

Eftersom vi fortfarande var rätt mätta efter lunchen tog vi en enklare middag på Marbellas turisthak No1 – vi var rörande överens om att detta var den sämsta middag vi ätit i Marbella. Tur att vi bara åt lite enklare så att vi inte blev ruinerade på toppen av att det smakade allt annat än bra. Mycket folk var det hur som helst, och inte bara turister utan oxå en massa spanjorer (vad vet dom som inte vi vet?)
image
Vi åt snabbt & lämnade snabbt och här nu hemma igen, väsentligt trevligare än turistfällan. Bergsaltanen fas 1 är klar men det får ni se i morgon, är lite för mörkt att fotografera nu.
Tidig sänggång får det bli, bäst att ta det säkra före det osäkra, skulle inte förvåna mig ett ögonblick om spanska hantverkare jobbar full dag på lördagar oxå så att borrandet punktligt startar 08.30..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.