Marbella börjar blomma upp igen..

image
Även om bilderna inte gör det hela rättvisa så var det verkligen skillnad på gator, gränder och runt omkring. Mycket mer människor i rörelse och det känns på alla sätt att Marbella vaknar till liv efter lite av en vinter dvala.
image
Vinter och vinter, allt är ju relativt. Det är inte sällan man i januari tycker att en lagom klädsel är typ en jeansjacka och möter en äkta Marbella bo med både mössa, halsduk & dunjacka. I kväll när vi åkte hem vid 22.00 tiden var det 17 grader. Väderprognosen framåt är bara SOL och 21-22 grader, love it! Nu ska här både hinnas med att jobba effektivt och sola och promenera i shorts utmed den lååånga stranden. Who knows, vi kanske till och med stöter på Antonio Banderas på promenaden utmed stranden.

Lunch ute får det bli, nyttig sallad eller något annat gott så att vi får en riktigt härlig strandpromenad. Det vimlar av Beach clubs, allt från enklaste enkla till de riktigt exklusiva, båda sorterna är trevliga beroende på humör och syfte..
image

Sen får vi ju heller inte glömma att det ska göras iordning på bergsaltanen. Mycket som ska hinnas med, så bäst att ta en tidig kväll. En sak som är säker är att det just nu i det här huset är typ OMÖJLIGT att sova längre än till 08.30 i bästa fall 09.00 för då startar bilandet, borrandet och eländet igen. Vi får hoppas att det är några trevliga människor som flyttar in så att det kan kompensera lite för ett nu sedan 2 månader ständigt pågående oljud. Ni ser, nu är jag där och gnäller som en tant igen, Skärpning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.