Resultat Dag 2..

image
Liten resultat rapport från dag 2:
1. Frukost check
2. Lunch check
3. Pioner check
4. Middag check (både förrätt & varmrätt)
5. Vila check

On track med andra ord. Nu avslutar vi kvällen med lite soffhäng och unnar oss ett glas bättre Cava och bara är..
Värmen är nu här så vi slipper sitta & frysa, bara en sån sak är ju värd att fira. Mulet väder imorgon så då får vi se till att få en massa saker gjort så att vi kan hinna med en stund i solen som skall komma på fredag.

Brief till hemsidan vårt nya projekt Kalmar Slott står bland annat på morgondagens agenda. Otroligt spännande projekt och Lotta & Bergic är verkligen på och har hunnit långt i planeringen – underbart:)

Sedan ska vi räkna lite på en konsert med Weeping Willows den 10/8 på Fredriksborg, skriv upp redan nu i kalendern! Senaste skivan We are in different places är galet bra.

Måste nog beställa tid för ny manikyr, den där hemma behandlingen med Depends Shellack system har TOTALT förstört mina naglar. Kommer ta evigheter att få dem normala igen känns det som. Men skam den som ger sig, till sommaren ska de väl kunna vara så här snygga igen..
image
Vitaminer, nagelvård & slänga hemmakitet så kanske det kan bli verklighet.

I morgon ska vi oxå lägga upp på Fredriksborgs sida och bjuda in någon ensamstående mamma som inte har råd att åka på semester. Fredriksborg kanske inte är drömdestinstionen för barn men de får komma ut i skärgården, kommer få åkpass till Gröna Lund och lite annat så det blir nog uppskattat får vi hoppas. Devisen ”ingen kan göra allt, men alla kan göra något, är bra att leva efter istället för att tycka att det inte är någon ide att man gör något.

Nu ska Sofia & Cava-glaset få lite uppmärksamhet:)

Kram

En reaktion på ”Resultat Dag 2..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.