Regn & åter regn..

image
Det utlovade regnet är här, big time. Det öser ner och har gjort i timmar. Men vi intar attityden att det ät mysigt med regn och att naturen behöver det, så inget gnäll om det inte.

Lite jobb med Sofia och sedan är ju dagen som gjord för att ge sig ut med bilen för att leta efter pioner. Om nu pioner är omöjliga att hitta så ska jag inte ge mig förrän vi har lite fina buketter med snittblommor med oss hem.

Jag börjar bli väldigt nyfiken på vad som händer i lägenheten intill. De har nu varit ett gäng hantverkare där i minst två månader och då ska man ”keep in mind” att det rör sig om en ny lägenhet som ingen bott i förut. Så det lär ske rätt stora förändringar av planlösning och allt möjligt där inne. Hoppas de är klara snart bara:)

Kom på att jag glömt ta in alla dynor och kuddar från terasserna, de lär vara mer än blöta nu så ingen ide att ta in dem. Vi hoppas på sol i morgon så att de torkar snabbt igen.

Nu dags att sätta igång, rapport kommer från vår jakt på pionerna, en resa från Marbella till Estepona.. Lät ju riktigt vackert och nästan poetiskt:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.