Pioner – jag vill ha pioner

image
I Spanien har dom mycket gott, är bra på mycket men en sak är de totalt katastrofala på: snittblommor & sätta ihop vackra buketter. Om jag inte har snittblommor hemma så tycker jag att det saknas något, här hemma i Marbella gör det typ jämt.

Det går bara inte att hitta en färdigbunden bukett som inte ser ut som en färgblind stackare satt ihop. Ska du sätta ihop buketten själv är utbudet ganska begränsat så man blir aldrig riktigt riktigt nöjd. Inte ett jättestort problem och verkligen inget att gnälla över men just idag känner jag att ett stort fång pioner skulle fått mig på riktigt gott humör.

Inatt kommer Sofia och i morgon ska det regna så vi kanske skulle ta en liten runda med bilen och försöka hitta någon blomsteraffär som sticker ut lite. Så får det bli.. Från Marbella till Estepona, måste väl finnas någon blomsteraffär som har lite känsla & smak. Då kan vi samtidigt passa på att äta lunch på Mr Wok, är så mycket bättre än det låter. Galet gott & prisvärt.

image
På kvällen får det, om det slutat regna, bli en tur in till Marbella (3 minuter med bil så ingen jätteutflykt). Gå runt och flanera, kanske locka Sofia att shoppa något eftersom vår & sommarkollektionerna finns över allt nu och avsluta med lite mat på något mysigt ställe. Det gäller ju att planera nu när man börjat sitt nya liv, så att man inte missar någon måltid eller något av det andra jag lovat mig själv.

Ska strax börja förbereda min middag, av enklare slag för att sedan jobba ner mail-loggen och lite annat på To Do listan medan jag väntar på Sofia som lär dyka upp vid 00.45.

Hörs senare!

3 reaktioner på ”Pioner – jag vill ha pioner”

 1. Lycka till med din nya hälsosamma livsstil vännen!
  Och krama Sofia när hon kommer! Är det Salvadore som hämtar henne?

  kramkram!

  1. Tack Aga, känner att det behövs:) Nu jäklar ska det bli ordning på fru Ps hälsoliv.
   Det är Salvadors brorson som hämtar henne, de jobbar i pass nu när säsongen börjar komma igång lite. Regn i morgon ska det tyvärr bli…

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.