Lunch på terassen:)

image
Började med att åka till Supersol och inhandla allt på inköpslistan. Grönsaker, frukt, lunchmat, vatten – nu är kylen preppad för det nya livet.

Många kassar blev det, så därför extra bra med lite assistans.
image

Hem & packa in alla kylvaror innan det var dags att åka till. handelsträdgården med Laura. Kunde knappt tro mina ögon, vilket ställe! Bilderna kommer absolut inte kunna göra det rättvisa, har aldrig sett så mycket växter, blommor och träd någonstans. Den största Plantagen butiken känns liten i jämförelse, för att inte tala om skillnaden i känsla.. Blev väldigt svårt att välja för det fanns hur mycket som helst av precis allt.
image

Leverans på torsdag, här kör dom självklart hem det till dig. I morgon ska det tydligen regna så då var det ingen bra ide att leverera mina nya växter. Har köpt jord, krukor, trädgårds-handskar – kommer bli ren terapi på torsdag. Har inte köpt för mycket, bättre att börja med en bas och komplettera allt eftersom (något har man i alla fall lärt sig). Hittade en elefant oxå såklart, inte så jättestor men gjord i sten så den vägde 65 kg. Får se sedan när jag känner mig nöjd med växterna om elefanten ska få utgöra pricken över i:et eller inte.

image
Hade kunnat gå runt i timmar och titta, fundera & välja men det går inte riktigt när man är ute med effektiva Laura. Då går det undan, till och med för mig som ju brukar vara rätt snabb själv.

Nu lunch på terassen, solen tittar fram mellan molnen titt som tätt och det är varmt. Hade på mig en kofta när vi var ute idag och det skulle jag inte haft..

Kram

En reaktion på ”Lunch på terassen:)”

  1. Åh vad gott med så mycket sparris! Gud vad jag älskar sparris! Tänk när jag var yngre kände jag bara till den gula sparrisen på konservburk, hehe. Den ville man ju aldrig ha mer när man smakat på riktiga grejer.
    Vad kul med lite mer bilder, det tar sig Eva 😉
    Ser fram emot att få se vad du skapat sen på din altan.
    Kram och njut, för här i Sthlm har det snöat lite och är riktigt kallt idag.
    Kramis Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.