Ready, Steady, Go!

image
Jag hoppas att ordspråket ovan är sant, för nu har jag laddat hela veckan och framför i allt dag för nystarten i morgon.

Innan Handelsträdgården bär det av till Supersol med världens längsta och nyttiga inköpslista. Kylskåpet kommer vara proppfullt med allt möjligt gott och nyttigt. Måste ändå erkänna att Coca-Cola står med på listan, har ju inte sagt att jag ska sluta bara dricka lite mindre av det varje dag.

Det är så tyst här ikväll, det absolut enda som hörs är vågorna. Fullständigt underbart och sååå ro-ingivande. I dag har det i solen på terassen varit som en riktigt riktigt bra svensk högsommardag. I mars! Inte konstigt att man längtar hit hela tiden när man inte är här. Det var i och för sig en jättefin helg i Stockholm oxå, en underbar känsla när man får de allra första vårkänslorna. Var ju ute på Fredriksborg och det var så fint, gräset började bli grönt, krokus och allt möjligt stack upp och solen sken:) Energi fick man sannerligen både av det & att träffa Noomi, Gemet, Therese, Henke & Carro.

En annan bra sak är…att idag är mars slut! Nu hoppas jag verkligen att april blir en bättre månad, detta trots att min eländiga dag infaller då. Men den kan man ju helt enkelt bara hoppa över så har den aldrig hänt – lätt som en plätt:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.