Förberedelser..

image
Har bara ägnat mig åt att förbereda mig inför nystarten i morgon. Lapat lite sol på terassen, gjort lite hemma SPA, packat upp etc. Nu ska jag se till att jag också tar igen lite av den sömn som jag har behov så är jag nog redo inför morgondagen. Dom säger ju att man inte kan ta igen förlorad sömn men det tror inte jag på, för mig brukar det i alla fall funka. Kanske är inbillning men vad spelar det för roll om jag upplever att det funkar.

Just nu längtar jag mest efter att hantverkarna som jobbar i lägenheten bredvid ska tycka att det är dags att gå hem. Är lite halvtrött på deras borrande och hamrande nu. Det mest positiva med spanska hantverkare är i alla fall att de inte börjar jobba vid 07.00:)

I morgon kl 11.00 åker jag med Laura till Handelsträdgården för att göra de första inköpen till terassen mot bergen. Vid femtiden kommer Pedro & Emile hit, från Lotus & Sofia landar 23.35 så det blir en lång dag i morgon. Innebär med andra ord att jag kommer att ha gott om tid att hinna med mina tre mål mat och det andra som ska gälla från i morgon.

Middag ska jag äta hemma ikväll, fixar till något enkelt, känner inte för att ge mig ut. Bättre att fortsätta förberedelserna och få lite annat gjort. Har bokat klipp-tid till jag kommer hem igen så att jag undviker att gå omkring och se ut som en blandning av en risbuske och en tvättbjörn. Har inte nått det stadiet än och hoppas att det förblir så till den 10/4 kl 13.00:)

Funderar också på att ta en tur till Nerja någon dag den här veckan & hälsa på några av min fd grannar från Grev Turegatan. Har aldrig varit där så det skulle vara kul att se något annat än ”bara” Marbella. Vi har ju inte haft så mycket tid att ”turista” när vi varit här, så det är hög tid att börja se sig omkring. Fuengirola och Torremolinos tror jag nog jag hoppas över, känns som om det räcker att se det från vägen. Fullt med höga hotell och överetablerat och min fördom är att det är super-turistigt, åker kanske dit någon gång men kommer inte högt på prio-listan.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.