Me, Myself & I..

image
På plats igen på Arlanda, denna gång i rätt terminal, i rätt tid & har koll på rätt gate. Det artar sig. Ganska lugnt på Arlanda ikväll men i alla fall väsentligt mer människor att titta på än i den bar-hangaren i Terminal 2 häromdagen.

För att få lite balans på ”nerverna” inför flygningen har jag satt mig och tagit in ett glas champagne. Känner på mig att jag kommer att sova bort rätt stor del av den här flygningen (4,20). Hoppas det i alla fall.

Laura & jag har bestämt träff på tisdag kl 11.00 bär det av till Handelsträdgården, längtar.. På tisdag natt kommer Sofia ner, då ska vi jobba med säsongs uppdatering av Fredriksborgs hemsida, lägga grunderna för Kalmar Slotts sida osv. Ej att förglömma är heller det nya och nyttigare livet som tar sin början just på tisdag.

Imorgon sovmorgon, sedan till kontoret någon timme för att sedan åka till Supersol och handla så att jag kan leva upp till löftet med frukost, lunch middag & allt det andra. Disciplin, det är det som gäller nu – kommer garanterat tacka mig själv efteråt när man känner hur mycket bättre man kommer må.

Känner mig både trött och sliten så jag hoppas att solen och värmen har lust att visa sig nu när jag kommer ner. Har ju regnat lite de senaste dagarna. Blir fortfarande glad när jag tänker på besöket på Fredriksborg igår, så fint det är och vilket team vi har där, tacksam kan jag lova att få förmånen både att driva det men framför allt tillsammans med det teamet som vi har fått ihop. Driva och driva förresten, jag ska verkligen inte ta åt mig någon ära av det nu eftersom jag inte alls är delaktig i den dagliga driften utan det sköter teamet med den äran.

Nu nere i Marbella ska jag jobba lite med Lotus teamet, där är vi ju ännu mer i uppstartsfasen, krävs en del för att etablera sig på en överetablerad marknad.. Men det är bara att försöka vara bättre än de andra så hoppas vi att vi ska få snurr på det projektet. Rapporter visar i alla fall försäljningen av fastigheter/ lägenheter ökar markant i Marbella och priserna börjar stiga så det är i alla fall ”rätt” läge att etablera sig.

Det är bara en dag kvar av mars oxå, nu håller jag alla tummar & tår att april blir en bättre månad än mars varit till största delen. I bland är det världens godaste med ett glas champagne, men det smakar på något sätt alltid bättre med sällskap än att sitta och ta ett glas helt för sig själv. Men men nu är ju det primära syftet att hålla nerverna under kontroll och inte att ha trevligt så det är väl bara att hälla i sig och bege sig gaten..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.