Svårstartad..

image
Det där med en powernap har sina för- och nackdelar. Läste lite & somnade, inte direkt oväntat. Skulle nog behöva ca 5 glas av rena rama vitaminbomberna för jag känner mig extremt svår-startad igen. Har tyvärr inte ingredienserna tillgängliga så jag får sätta mitt hopp till koffeinet i Coca-Cola…

Får göra så att jag smygstartar med de allra enklaste sakerna på To do listan och hoppas att jag sedan per automatik får upp ångan. Har ingen lust att sparar allt till imorgon och få det stressigt inför flygningen. Har haft nog av stress inför flygningar den här veckan tycker jag nog.

Har i alla fall ordnat hämtning på Malaga flygplats i morgon när jag landar strax före midnatt. Kasta in lite tvätt i en tvättmaskin ska väl inte vara så svårt så det kan jag göra på vägen mot kylskåpet för att hämta ”bensinen”, dvs Coca-Cola.

Det klarade jag ju galant och fick även iväg ett par meddelanden så nu är 4 punkter på listan avbockade. Har sänkt temperaturen här inne, värmen ute i dag har gjort att det plötsligt kändes som om jag bodde i en bastu eller något liknande. Inte konstigt man är svårstartad då. Vissa dagar bara är sådana, man kommer bara inte igång igen utan avsaknaden av bränsle håller i sig. Har man riktig otur kan det vara så att man vaknar så på morgonen och det bara håller i sig precis hela dagen. Hur man än gör så känns det som om kroppen, hjärnan och allt bara inte är synkade och allt man gör tar fyra gånger längre tid än vanligt. Som tur är inte så ofta det händer:)

Ska ta och fortsätta beta av några enklare grejer och blanda upp med någon riktig trist emellanåt så att listan bockas av snabbt. Bara att köra på så hörs vi av lite senare med något lite roligare inlägg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.