Regn i Marbella..

image
Fick precis ett sms som avslutades med X from rainy Marbella – omvända världen då för här skiner solen och det ska bli/är 11 grader i dag. Kollade snabbt upp weather forecast igen och precis som jag sa så gick jag ju inte med på att det regnade när jag kommer. Regnet har kommit tidigare och utsikterna för veckan som kommer ser nu betydligt bättre ut = nöjd Eva P.

Jag längtar verkligen efter att i morgon natt öppna dörren till det av mina hem jag verkligen tycker mest om. Blir lika lycklig varje gång jag kliver in genom dörren och en lugn känsla av trivsel sprider sig i hela kroppen. Har tillsammans med Marianne (som hjälpte till med inredningen) lagt ner halva min själ i att skapa ett hem att trivas i. Bäst tycker jag nästan om min tvättstuga (hur galet är inte det, men jag älskar att tvätta och framför lukten av ren tvätt, stryka hatar jag så det får någon annan göra). Min tvättstuga har massa skåp och utrymmen, utsikt över både bergen & havet – mitt alldeles egna lilla utrymme:)

Fast bäst är förstås terasserna, den här gången tänker jag vara mycket bättre på att planera så att jag verkligen hinner vara där och få lite färg. Känner mig halvt askgrå och i behov av typ alla vitaminer som finns. Ögonen har helt plötsligt börjat må bättre så det är en sann befrielse, tror nästan att de snart är helt normala. Ni ser, mars är snart slut och saker & ting börjar bli bättre..

Nu göra mig klar för dagens första möte, ändra blogg kommer från Fredriksborg ska ju dit en sväng idag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.