En liten powernap med Sigge…

image
Hemma igen efter ett par timmar på Fredriksborg – fylld med energi på alla sätt. Älskar verkligen Fredriksborg, träffade finaste bästaste kollegorna & åt världens godaste hamburgare (dagens Personalmat från köket).

Sigge tyckte då att vi var värda en powernap och jag är inte svårövertalad, så nu ska vi slappa och läsa lite (inte Sigge då förstås). Sedan lite beta av To do listan, tvätta, fixa naglarna och ha en lagom vanlig lördagskväll.

Är i princip klar med packningen eftersom jag inte packat upp mer än det jag använt sen jag kom hem. Ett flängande fram och tillbaka, en sväng tillbaka till Sthlm innan ner på påsklov med Världens bästa Anton. Efter det tänker jag stanna på en plats i några veckor i alla fall:)

Slutet på april och de första veckorna i maj kan om de är en bra vår vara helt underbara att vara i Stockholm i så vi får hoppas att det blir en sådan vår i år.

Förra året i maj var ju smått hysteriskt inför öppningen av Fredriksborg så i år hade det varit härligt om man kunde hinna med att träffa alla vänner man inte hunnit med på länge. Inför sommaren middagar med catch up snack – Det ser jag fram emot…

Nu powernap med Sigge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.