Vårkänslor!!

image
Lyckades somna om och vaknade strax efter 07.00 av att solen sken och fåglarna kvittrade:) Märks att april snart är här och förhoppningsvis våren på riktigt…

Så otroligt mycket lättare att gå upp och starta dagen när det är ljust och sol, 8 grader ska det visst bli idag lästa jag någonstans. Kollade även in 10-dagarsprognosen för Marbella men bestämde mig helt enkelt för att den inte stämmer. Den visar dessvärre ganska molnigt och lite regnväder. Jag har ju bestämt att jag ska ligga i solstolen, fixa med bergsaltanen etc och för det krävs ju sol (i alla fall solstolen). Dom brukar inte stämma så bra dom där långtids-prognoserna så jag förutsätter sol, sol och åter sol.

Gudarna ska veta att nästippen behöver lite sol så att man ser lite pigg ut i alla fall. Utan mirakelväskan hade jag fått stanna inomhus de senaste veckorna. I dag när jag ska in till stan ska jag passa på att gå till Apoteket och kolla det där om det kan vara så att jag drabbats av någon allergi.

Jag skrev ju häromdagen om dater och att jag inte vet hur man gör (nu är det i och för sig inte aktuellt med några dater men ändå). Kom på att jag förutom det faktum att jag hållit ihop med T i 27 år bara varit på en riktig date i hela mitt liv.
Det var med Jonas, som jag var tillsammans med innan T. Det var en lite söt date och om jag minns rätt så hade han ”bjudit ut” mig på middag. En kompis till mig låg på St Görans sjukhus så jag skulle dit på besök innan middagen och han envisades med att han skulle hämta mig där. Det gjorde han, kom typ 30 minuter för sent, stressande med en röd halsduk fladdrande och andfådd. Inga lögner här inte, anledningen till att han var försenad var att han kommit på att han inte hade några pengar och blivit tvungen att åka hem till mamma på Bastugatan för att låna pengar till kvällens middag:)

Kommer ihåg att han valt en restaurang på Östermalm, kanske hette den Ett rum & kök eller något i den stilen. Hur som helst så är Östermalm ungefär hur långt ifrån Jonas personlighet man bara kan tänka sig. Född och uppvuxen på Söder, kreatör och fotograf, ja ni fattar. Han trodde nog att jag skulle tycka att det var fint att äta middag på Östermalm, inte hans vanliga tillhåll om man säger så.

Hur som helst så hade vi en kul & trevlig date, minns inte riktigt, men jag får väl utgå ifrån det eftersom vi blev tillsammans och var det i några år. Sedan träffade jag T, som på ungefär hur många sätt som helst är den direkta motsatsen till Jonas. Så jag tror inte att jag är den som kan säga: han är inte min typ, som ju många kan/gör bara genom att titta på någon.

Apropå typer, det är väl helt underbart att ha förmånen att känna en massa olika typer av människor. Skulle ju vara totalt trist & ointressant om man bara umgicks med en och samma typ av människor. Skulle ju inte vara ett dugg berikande.
Just det där med olika människor, i min nästa blogg bara måste jag berätta lite mer om ängeln Salvador (ni vet taxichauffören i Marbella) – världens bästa dessutom…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.