Planering pågår..

image
Dagen i dag tillägnas planering, planering för Kalmar Slott med teamet på bilden Figge, Lotta & Begic. Mycket att tänka på men den här gången har vi lite mer tid på oss än när vi öppnade Fredriksborg. Men det är garanterat mycket detaljer, så känns verkligen tryggt att jobba med så kompetenta människor även i detta projekt!

Vi sitter i loungen på Nobis Hotel och har suttit ett gäng timmar och kommit en bra bit på vägen när det gäller att planera vem som gör vad osv. Ju mer vi jobbar desto mer tydligt blir det vilken potential det här projektet har. Vi har redan bröllop och lite olika typer av tillställningar inbokat så det ska bli så kul att börja jobba på allvar med allt.

Nästa vecka kommer vi göra briefen för hemsidan, loggan är nästan klar, Facebook lanseringen är planerad. Kaffemaskiner, tallrikar, glas, ja ni fattar hur mycket detaljer det är att få på plats innan vi öppnar upp slottsportarna till Kalmar Slotts restauranger:)

Här i loungen har det passerat ett antal människor och händelser, Loreen har suttit här i möte för dagen iklädd guldkeps, säljmöten av olika slag – glasögon, förpackningsmaterial och modell casting. Kompensation för att jag fick sitta i baren i Terminal 2 häromdagen:)

Nu ska vi ta oss en kopp cappuccino och prata vidare, just nu är vi pratar vi julbord..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.