Note to oneself..

image
En bra ide är att inte göra To Do listor precis innan man planerat att lägga sig för att fortsätta läsa den där boken man precis börjat läsa.

Helt plötsligt infinner sig, jag ska bara…
Rätt var det är så har man skrivit ett avtal, svarat på 10 mail, skickat iväg x mail för det är ju så snabbt gjort. Förvisso sant att varje delmoment är snabbt gjord men så fortsätter man och hux flux har sisådär 2 timmar eller så sprungit iväg. Listan för de närmaste dagarna är kortare men så blev oxå lässtunden. Ögonen blir lite grusiga och här kommer nästa lärdom: köp inte böcker med för liten text när du är 47.
Trots läsglasögonen, svårläst och det blir bara jobbigt. Jobbigt att läsa och jobbigt att konstatera att det är svårt att läsa liten text.

Blev inte många sidor lästa och som om det inte vore nog så somnar jag inte förrän ca 01.00 och vaknar 04.15. Pigg – jag vet ju att piggheten är väldigt övergående om jag inte somnar och sover några timmar till. Får helt enkelt ta fram boken och bli trött av att texten är så liten att jag somnar om av bara farten.

Fick en del gjort som sagt och har adderat till en punkt på listan:
1. Köp några nya böcker att ta med till solstolen i Marbella, glöm dock inte att noga kolla att storleken på texten passar en 47-åring…

2 reaktioner på ”Note to oneself..”

  1. Skaffa en ebokläsare… Där kan man variera textstorleken (från liten till gigantisk) och få plats med 100-tals böcker. Lång drifttid också. Perfekt till stranden i Spanien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.