Redo för styrelsemöte..

image
På plats, utrustad med de nödvändigaste för ett styrelsemöte i Nordic Morning:)

Helsingfors visar sig från sin bästa sida med strålande sol och ca sju grader. Läste inte heller för länge igår så jag är inte dödstrött utan har sovit tillräckligt, hyfsat pigg & utvilad.

Materialet inför det här mötet bestod ju bara av 56 sidor jämfört med ett normalt styrelsematerial paket på 200 sidor eller mer så mötet kommer inte dra ut på tiden. Nordic Morning består av ett gäng bolag, de flesta inom marknadsföring och kommunikation med lite olika inriktning. En sak kan man konstatera sättet att kommunicera och marknadsföra ändras otroligt snabbt hela tiden så det är ett utmanande och roligt uppdrag. Vissa branscher däremot är extremt stelbenta och jobbar som dom alltid gjort, helt ointresserade av utveckling och förändring.

Nu fokus på mötet,så hörs vi sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.