”Standby för udda roll”

image
Om ni skulle råka stöta på någon som är i behov av någon som skulle spela en fd gråterska – here I am, just call!
Problemen med mina ögon vill inte ge med sig. Verkar inte spela någon roll vilka salvor, ögondroppar och Gud vet vad jag provat. Ögonen svullna, rinner och det ser ut som om jag inte gjort något annat än just haft en roll som heavy gråterska i någon B-film eller suttit och gråtit veckor i sträck, vilket jag inte har.

Eftersom ögonen är så känsliga kan jag heller inte använda alla resurser i mirakelväskan så det går bara delvis (väldigt delvis) att trolla bort. Vi får hoppas att det är solen och värmen mina ögon saknar så att det blir bättre i Marbella. Det var förvisso där problemen med ögonen började men då hade ju inte direkt tid att sitta i solen (med T på intensiven och allt annat). När jag tänker efter tror jag att satt sammanlagt Max en halvtimme på terassen – så det kanske är just solen och D-vitaminer mina små ögon saknar.

Blåste en del i natt, jag som för ovanlighetens skull ska ta flyget till Helsingfors. Blåsten verkar ha ”bedarrat” – hoppas det förblir så. Glömmer ALDRIG flygningen från Helsingfors till Stockholm under den fullständigt vidriga höststormen för något år sedan. Total turbulens hela resan, sista 15 minuterna kändes det som om jag befann mig i en torktumlare eller något. Var helt säker på att min sista stund var kommen typ hela resan men framför allt den sista kvarten. Vi landade till slut, om än vingligt, sedan tog det 1,5 år innan jag hittade modet att gå på ett flygplan igen.

Med boendet delat mellan Stockholm & Marbella är man så illa tvungen att flyga, så jag vänjer mig men kommer aldrig att riktigt känna mig 100% komfortabel. När vi skulle åka ner förra året i februari envisades jag med att vi skulle ta tåget. Visade sig att det innebar 9 byten och 36 timmars tågresa jämfört med 4,20 på flyg, så till och med SJ-killen sa att det nog var bättre om jag typ gjorde vad som helst för att klara flygresan än att genomföra den där tågresan. Tur var väl att jag lyssnade så att jag nu relativt smärtfritt klarar av att flyga fram och tillbaka.

I eftermiddag är det bara ca 45-50 minuters flygtid så om det bara inte blåser för mycket så ska jag väl klara det med. Ska läsa styrelsematerial både innan och under flygresan så att jag får lite tid att bara ha det bra på hotellrummet oxå.

By the way, hade gärna haft ögonfransarna på bilden:)

Hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.