Snart avfärd…

image
Hög tid att hoppa in i duschen, ta fram mirakelväskan & försöka göra det bästa av situationen. Slänga ihop det jag behöver ha med till Helsingfors så att det ryms i ett handbagage. Kan lova att Helsingfors flygplats är absolut långsammast i världen att få fram bagaget till bagagebandet. Kan orsaka ett mindre nerv-sammanbrott att bara stå där och vänta och vänta och vänta i den dessutom sjukt tråkiga halvryska miljön. Nej tack, då får man se till så att man kan hoppa det steget av resan och istället ta första bästa taxi till hotellet genom en lite mer effektiv packning.

Upptäckte dessutom till min stora glädje (får man säga så?) att styrelsematerialet den här gången bara består av 56 sidor istället för de mer normala ca 200 sidorna. Kommer med andra ord både kunna ta ett bad & titta på TV ikväll. Har ju fortfarande ingen egen fungerande TV vare sig i Sverige eller i Marbella så lite TV-tittande blir nästan lite lyxigt.
Kan i och för sig inte påstå att jag saknar TV:n i övrigt – klarar mig hur bra som helst utan och får annat gjort istället för det där tittandet på TV utan mening.

Tom kör mig till Arlanda så då hinner vi med lite jobbsnack på vägen oxå. Sedan ska jag gå till baren på Arlanda och ta mig ett glas champagne, helt för mig själv. För till skillnad mot att gå på restaurang själv så tycker jag om att sitta själv i en bar på en flygplats och sakta dricka ett glas champagne och titta på alla människor runt omkring.

Kommer nog en liten bar-rapport senare – nu in i duschen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.