Rapport från Helsingfors..

imageJag överlevde mer än väl flygresan som gick på 40 minuter. Det var inget litet skruttplan utan ett stort Finnair plan. Har ju inte flugit till Helsingfors sedan den där höststormen så de Finnair kanske har flyttat tillbaka till Terminal 2?

Framme på hotellet sedan en stund och kan väl konstatera att hör kan jag nog trivas i kväll och natt
image

Glömde INTE att köpa snus så jag slipper vara snuslös de närmsta 24 timmarna. Fick en ingivelse och köpte en bok samtidigt som snuset vilket jag nu är väldigt tacksam för eftersom de inte har en enda svensk TV-kanal. Dom är lite mer internationella än så:) Orkar inte höra om allt elände i världen på CNN eller Sky News så tystnaden får duga.

Bada kan jag däremot göra i mitt hyfsat trevliga badrum. Har till och med en liten badanka om jag skulle känna mig ensam.
image

Nu på med myskläder, knut på huvudet och läsning av styrelsematerial. Sedan bad & läsning och förhoppningsvis en riktigt god natts sömn.

Hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.