Nej, nu får den tredje månaden vara slut…

image
Ingenting bra har hänt den här månaden. Kommer till Arlanda med ett lite väl tungt handbagage och tar mig självklart som alltid till Terminal 5, Finnair flyger alltid från femman. Men när jag tittar på listan över avgångar så står min flight angiven som avgång från terminal 2. Inte nog med att jag fick veckans motionspass att ta mig igenom alla terminaler fram till tvåan med mitt alldeles för tunga handbagage, dom har säkert hyrt in något annat bolag till den här flighten så att det är något skruttbolag med något litet plan som ska ta mig till Helsingfors. Vågar inte ens titta bort mot gate 65, kan ju ändå inte göra något åt det så jag lever hellre i ovisshet en stund till.

Det där med att sitta i barer på flygplatser och titta på människor kan man ju oxå glömma nöjet med i terminal 2. Sitter i en bar, en STOR bar och det jag har att titta på är(förutom bartendern) en sur gubbe i ful T-shirt som sitter och knappar frenetiskt på sin Laptop och en gubbe som sitter och läser. Jättespännande!

Jag är dessutom totalt osugen på champagne, miljön bidrar väl till det antar jag, men känner att mina nerver behöver det för jag vet ju inte riktigt vad som väntar mig 16.35 och ca 1 timme framåt.

Nu är det bara en sak som fattas och det är att jag glömmer att köpa snus, så att jag dessutom måste vara snuslös. Två naglar har gått av, ja ni hör – it goes on and on. Kommer just i denna sekund dessutom på att min lillasyster fyller år idag och det har jag totalt glömt (skäms). Nej, vet ni vad jag har nog aldrig längtat så mycket efter något som jag gör efter april (kommer jag väl få äta upp antar jag) Glömmer inte när jag la upp Hello September Surprise Me på Facebook en gång. Det inlägget var jag tvungen att radera typ 5 dagar in i september, det räckte liksom med överraskningar då…

Nu ska jag omedelbart sluta gnälla, bestämma mig för att champagnen är jättegod & att det kommer bli en alldeles förträfflig flygresa över Östersjön.

Rapport kommer, om jag överlevt:)

2 reaktioner på ”Nej, nu får den tredje månaden vara slut…”

  1. Det kommer att gå så bra Eva!
    Hade mer än gärna suttit där med dig och druckit champagne, och speciellt just idag…
    Inte alls någon bra dag idag.
    Kramis Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.