Sent ute…

image
Somnade tidigt ikväll, är väl så otroligt lättad över att bokslutet är klart, påskrivet & inskickat så jag somnade av ren lättnad:)

Vaknade tyvärr efter några timmar igen och kom på att jag ju ska på styrelsemöte i Helsingfors på torsdag och inte bokat min resa. Åker ju alltid Silja Line, perfekt för att läsa styrelsematerialet och ha lite egentid. Döm om min förvåning när alla hytter utom de typ under bildäck var slutsålda – helt fullbokat en vanlig torsdag i mars! Viking Line däremot hade alla typer av hytter lediga men då kommer båten in så att jag blir minst 30 min sen till mötet.

Har ju haft egentid på hotell i helgen så jag bokade flyg istället och för att slippa missa flyget (eftersom jag måste flyga typ senast 07.00 för att hinna i tid) så flyger jag på onsdag eftermiddag. Bokade in mig på Hotel Kämp, tyvärr fanns bara sviten för 999 Euro ledig på mitt favorithotell Haven. Hotel Kämp är Helsingfors anrikaste hotell och minns en gång när jag var där med kunder på Coca-Cola tiden. Hade någon kontakt på Sheraton i Stockholm som ingår i samma kedja som hjälpte mig med bokningen – hon tyckte väl att jag var värd lite extra så när vi checkade in så fick jag Runebergsviten. Den är typ hur stor som helst, med separat sovrum, jättevardagsrum med soffgrupper, skrivbord mm och 2 badrum. Lyxigt värre, men när man reser med kunder är det inte så ”snyggt” att man själv bor i värsta sviten och alla andra i vanliga rum, så det gällde att smyga i korridoren och hålla knäpptyst om var man bodde. Trevligt var det hur som helst att få känna sig så lyxig och bi hotellets finaste svit, om än nästan i hemlighet. För med på resan var oxå Spendrups försäljningsdirektör på den tiden Palle. Vi var och är verkligen bra vänner så när vi checkat in skulle vi ha egen tid i typ 45 minuter innan vi skulle träffas allihopa. 45 minuter i ensamhet överskrider helt klart gränsen för vad Palle klarar så efter fem minuter ringer Palle och bara måste ha sällskap. Han höll dock tyst om var jag bodde men tyckte inte det var rättvist alls att jag och inte han hade fått den där sviten:)

Den här gången har jag bokat ett helt vanligt rum via Booking.com och lär knappast hamna i Runebergsviten vare sig den här eller någon annan gång igen. Men överlever nog det oxå.
Mötet börjar sedan 10.00 på torsdagen så jag hinner både läsa på styrelsematerialet, titta lite på TV och få lite sovmorgon. Flyger hem igen vid 16.00, spar med andra ord ytterligare tid så att jag skulle kunna åka på söndag. Men kom på att jag borde träffa ledningen på Waldemarsudde och det kanske innebär att det blir tisdag trots allt.

Kom på att jag glömt den där nya ögonsalvan, man kan bara ha den i ett öga i taget eftersom man i princip inte ser något alls med den i ögonen. Så det fanns en mening med att jag vaknade i alla fall, för faktiskt så hjälpte den det första ögat en hel del. Har nu haft den hör jäkla infektionen i ögonen i flera veckor och är mer än trött på den…

Hoppas jag kan bli lika trött i övrigt så att jag snabbt somnar om efter ögonsalvan…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.