Söndag eller tisdag, söndag eller tisdag

image
Frågan är om jag åker på söndag eller tisdag kväll, ska sova på saken. Måndag blir det hur som helst inte för då går planet 07.05 så det kommer jag att missa, ingen ide att boka sådana avgångar för mig. Då är kvällsflighterna på söndag eller tisdag att föredra. Tror nog att det blir söndag…

Passar ju bättre eftersom mitt nya, hälsosammare & gladare liv börjar på måndag. Bättre förutsättningar att vara på plats i Marbella känns det som… Helt ensam ska jag vara och bara göra precis vad jag vill och när. Kommer självklart att åka till kontoret någon gång då och då men annars tänkte jag unna mig tid på den här terrassen och försöka bli lite utvilad & solbränd. Inte att förglömma ”anläggandet” av min bergsaltan. Får ringa Laura (ni vet det fd golfproffset med 1000 lager skinn på näsan och lika många kontakter) så att hon kan hänga med och handla. Blir ju lite jobbigt för mig att promenera hem med en massa citronträd, olivträd, krukor & annat så Laura fyller mer än en funktion.

På vår tomt här i Bullerbyn kommer vi inte att ha en enda rabatt, gräsmatta eller annat som kräver skötsel. Huset ligger ju nästan i vattnet så vi kommer bara ha ett trädäck runt och så lite lättskötta krukor (som grannarna kommer få sköta rätt ofta är jag rädd för).

Posthögen sorterad, skrivbordet rent, morgondagens möte förberett nu ska jag bara rensa lite i mailen – har inte känt mig så här ”ikapp” på jag vet inte hur länge, bara en sak talar ju för söndag, eller hur!

Nästa blogginlägg kommer handla om saker man ångrar…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.