Prioritera & stuva om i kalendern…

image
Efter att funderat vidare och kollat in flygavgångar kommer jag idag ägna mig åt att stuva om så att jag hinner med det jag behöver i Stockholm snabbare. Finns ett flyg på söndag kväll som jag väldigt väldigt gärna vill sitta på…

Det innebär förvisso att jag måste hoppa över att delta i ett rätt så viktigt möte nästa vecka men är säker på att teamet klarar sig lika bra utan mig. Måste ju komma ihåg mina nya levnadsregler som bl.a. innebar balans/vila och lycka. Att få några dagar i solstolen bara sådär känns nästan hur viktigt som helst just nu efter ett riktigt maratonpass av jobb, Ts sjukhusvistelse, jobb, jobb, strul och så jobb igen. Nej, får allt se till att jag sitter i den där flygstolen på söndag kväll.

Ska strax checka ut från min Evas egen tid hotell weekend, svänga förbi Ernst & Young för att lämna in de absolut sista papperet och skriva på fastställelseintyget – nästan så man inte tror det är sant att det äntligen är klart. Så skönt att all bokföring kommer att skötas av Ernst & Young framöver så att jag kan ägna tid till andra saker. Andra saker som är väsentligt roligare än bokföring, för det tycker jag inte är ett dugg kul.

Lite lunch med Tom efter det och sedan ”hem” igen till Värmdö och träffa världens underbaraste sötaste Sigge som jag saknat sååååå mycket!
Sedan kalenderprioritering så att jag kan beställa den där flygbiljetten… Prio, prio, prio…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.