New lifestyle to stay 47….

image
Istället för drömmar som jag som sagt inte är i mood för så hittade jag den här bilden så jag fokuserar en stund på Eva Ps sundare liv så att jag ”kan vara” 47 så länge som möjligt (nu blir i alla fall min pappa glad om/när han läser det här…

1. Jag behöver definitivt förbättra mina matvanor. Nya regler nu är att äta regelbundet och på hyfsat regelbundna tider. Slut med slarv att hoppa över frukost och ibland glömma bort att äta helt. From måndag nästa vecka gäller tre mål mat om dagen och väsentligt mer nyttigheter än jag äter idag.

2. Strandpromenader minst 5 gånger/vecka from nästa måndag. Är jag inte i Marbella gäller 45 minuters promenad oavsett var jag befinner mig.

3.Dra KRAFTIGT ner på Coca-Cola konsumtionen, herregud jag är ju faktiskt vuxen. The får bli en ny viktig del, varmt & isthe och såklart väldigt mycket mer vatten än jag dricker idag.

4. Planera och strukturera bättre så att jag ”hinner” med vila och egentid bättre. Sluta ha med iPad och annat när jag ska sova så att jag somnar i tid…

5. Tålamod, ta det lite lugnare och gör färdigt saker innan jag är på väg till nästa. Tålamod med andra som kanske inte alltid är lika snabba i vändningarna. Tänka efter – inte vara så impulsiv (som ibland leder till riktigt korkade beslut/handlingar). Tålamod med spanjorer, dom har inte samma tidsperspektiv som vi svenskar.

6. Om jag gör ovan blir jag nog per automatik en gladare Eva P men jag ska ändå ha med en alldeles egen Glamour punkt på To do listan varje dag (just in case)

Nu blir jag nästan nervös när jag tänker på vad jag har att leva upp till, men vill man så kan man (och tanken på att vara happy and still 47 är rätt lockande)

Får skaffa mig en liten bok och föra upp hur väl jag följer mina nya husregler, följer man inte upp så händer det inte. Det är en äkta sanning i både arbets- & privatlivet…
image
Bara att börja planera för nästa måndag…men tänk vad bra jag ska må:)

En reaktion på ”New lifestyle to stay 47….”

  1. Alltså punkt 3: Dricka mer vatten, jisses vad jag önskar att jag var duktig på att dricka vatten, men jag suger verkligen på det!
    Jag jobbar på det heeeela tiden, men det går…skitdåligt!
    Hoppas det går bättre för dig!
    Kramis H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.