Absolut ingenting…

image
…har jag unnat mig att åstadkomma idag. För första gången på evigheter har jag bara just gjort ingenting. Slötittat på massa skräptv, läst veckotidningar och slöat. Tänker fortsätta med det hela dagen & kvällen. Så det där med att vara lite mer aktiv idag hoppade jag över.

I morgon däremot så ska jag ta en kort runda på stan, lär bli enda möjligheten innan jag åker tillbaka till Marbella igen. Blir väl kvar ca 10 dagar i Stockholm men ska då hinna med en vända till Helsingfors för styrelsemöte och två dagar i Kalmar.
Resten av tiden lär gå åt till möten och jobb i allmänhet.

Ikväll tänkte jag ha min alldeles egna SPA-kväll, lite kropps- & ansiktsvård känns välbehövligt på många sätt. Det får bli dagens Glamour på den i övrigt rätt så tomma To do listan.
Vad morgondagens Glamour blir återstår att se men vet i alla fall att jag sett en jättefin liten sminkväska i Sturegallerian så det kanske blir morgondagens val.

Sedan måste jag ju såklart göra nästa veckas To do lista, hur skulle jag annars överleva… Finns nog ingen som har så många listor som jag men utan dem skulle jag nog glömma bort typ det mesta. Glömmer tyvärr en hel del trots listorna, men det är väl mänskligt.

Njuter vidare av mitt Skalman liv och återkommer lite senare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.