Villa Tiberio – så gott!

image
Villa Tiberio är verkligen annorlunda med alla sina fontäner, statyer etc i trädgården. Det är total ”overkill” men det är det gör charmigheten på något konstigt sätt för egentligen borde det kännas totalt ”tacky”

image
Började med ett glas champagne – bilden är tagen under typ den minut som den alldeles galna, excentriska men samtidigt snälla ägaren Sandro lämnat oss för att hämta någon tidningsartikel.

Sandro ”hängde” sedan med oss precis HELA kvällen med undantag av när vi åt förrätt respektive varmrätt. Sandro pratade 80% av tiden. En del roliga anekdoter, sin barndom, åren i London, tips för vårt nya mäklarföretag, han känner typ alla så han är viktig att ”ha som vän” – so far so good.
När Sandro däremot förklarade att anledningen till att vår värld ser ut som den gör är för att kvinnor gör karriär istället för att vara hemma och ta hand om barnen etc etc. Då kunde jag inte hålla mig, varför var det så givet att det var kvinnan som var hemma osv – ni fattar, inte helt sött & gulligt uttryckt heller eftersom jag tyckte att det bara var för mycket. Inte aggressivt heller, men de andra tittade stint på mig med ögon som sa ”håll käften, pick your fights”
Problemet med mig är att jag bara inte kan sitta och nicka och hålla med, inte alltid uppskattat och speciellt inte den här gången. Anyway, utan att göra en pudel eller på något sätt avvika från min ståndpunkt lyckades jag på något sätt byta samtalsämne och de andra andades ut.

Gott var det hur som helst, och stället har något magiskt över sig, Sandro är kul men behöver uppdatera sin kvinnosyn lite, vi hade trevligt det lilla vi nu fick prata med varandra så all in all en bra kväll!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.