Tröttare än vanligt…

image
I dag när jag typ gjort mindre på en dag på länge så är jag oxå tröttast. Vad ska man dra för slutsats av det?

Hittade en burk med brun utan sol i badrumsskåpet, tror bestämt att jag slå till och använda den några dagar så jag slipper impulsiva kommentarer om hur trött jag ser eller alternativet med en påse över huvudet (känns lite obekvämt på något sätt)…

Jag längtar verkligen till onsdag och min beställda manikyr – mina naglar är i galet stort behov av både omvårdnad och utseende förbättring. Tror jag skall slå till med någon riktigt vårlik härlig färg, kanske lite rosa eller något helt galet (som typ mina nya skor som jag fortfarande inte vågar visa). Om jag nu inte ens vågar visa dem på bild hur ska jag då kunna använda dem kan man ju undra. Jag får börja träna på att använda dem här i trädgården där de enda som ser mig är de ca 7-8 katter som håller till och vakten (tror dom alla skiter i vilka skor jag har så det kan jag nog klara). Sedan får jag successivt ta mig längre och längre bort från trädgården tills jag (och omvärlden) vant sig:)

Hur kan man köpa skor som man inte vet om man vågar ha på sig? Jo, dom är ju både fula och snygga på en gång. Favorit skoaffären drivs av pappa och dotter, pappan är väl typ 65 år och de var båda helt överens om att de här skorna passade mig perfekt. Ängeln Salvador som var med kanske var lite mer skeptisk men vågade väl inte säga emot. Jag tog fram ett par andra skor av mer traditionell karaktär varvid skobutiks-pappa utbrister: Men hallå i dom där kommer du se ut som min mormor.
Hans mormor!!!! Typ i bästa fall 95 år då… Med min åldersnoja var det ju totalt uteslutet – tyckte inte själv att de var världssnygga men något mer traditionella än dem som följde med i påsen hem…

Japp, så får de bli, en kort promenad med skorna i trädgården i morgon. Om katterna springer sin väg, vet jag inte vad jag gör…

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.