Hoppet om skrivbordet är åter!

image
Det som för några timmar sedan oväntat och oönskat dök upp har jag utan att jag inte ens trodde det var möjligt lyckats få till så att jag kan nu kan få fortsätta med den ursprungliga To do listan. Med andra ord – hoppet finns om att fira det tomma skrivbordet i morgon kväll.

Jag har fuskat lite och låtit Helena kolla på en bild på skorna innan ens katterna fått chansen. Hon tyckte nog att de var lite o-typiska för att vara mig… Man någon gång ska man väl våga vara annorlunda oxå…

Nästa vecka åker jag till Helsingfors och tar båten så att jag får lite alldeles egen Eva-tid, och efter att läst på styrelsematerialet göra absolut ingenting. Cant wait!

När jag flyger hem på torsdag så måste jag bo på hotell eftersom vår revisor är Sveriges mest morgonpigga (undrar om han är släkt med Herr Uggla) så mötet börjar 07.00.
Om jag ska sova på Värmdö, hinna vakna till så pass mycket att jag har ett fungerande huvud för de sista detaljerna i bokslutet och transportera mig till stan måste jag gå upp 04.30 senast. Bad idea – kommer garanterat att försova mig och antingen komma urstressad och utan huvudet på skaft eller ännu mer sannolikt missa mötet för att jag vaknad efter mötet skulle påbörjats… Nix, får allt bli en natt på hotell – better safe than sorry!

Om tre timmar ska T på återbesök och kolla njurarna – håll alla tummar att det går bra!

Kram

2 reaktioner på ”Hoppet om skrivbordet är åter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.