Utflykt till Puerto Banus

image
T behöver komma ut och både prova att köra bil och röra lite på sig så nu tar vi en lunch utflykt till Puerto Banus. Flanerar lite i hamnen och äter en lunch i solen på någon uteservering. Är nog riktigt nyttigt för honom som varit ”inlåst” i tre veckor.

Det är ju noll Glamour på listan idag så någon shopping eller annat blir det inte.. Det får vara Glamour nog med lunch i Puerto Banus = noll Glamour i morgon.
Men innan vi åker ska jag träffa Laura vid vaktkuren. Laura är världens bästa fixare – finns ingenting hon inte kan lösa. Holländskt fd golfproffs med typ 1000 lager skinn på näsan så det är inte många som säger nej till henne inte…

Galet varmt idag så strandpromenaden i eftermiddag ser jag fram emot och sedan lite från To do listan och snart är jag i kapp!! Det tänker jag som sagt fira på onsdagens middag på Villa Tiberio.

I morgon kommer Pappa, han som ABSOLUT inte skulle ha någon lägenhet i Marbella är nu är här hur mycket som helst. Ni ser, man kan lära en gammal hund sitta (förlåt Pappa)…
Vi ska ses på onsdag fm så ska hjälpa honom få ihop årsredovisningen för vägföreningen på hans landställe. Pappa är bra på mycket men inte på bokföring:)

Nej, nu får jag skynda mig om jag ska hinna möta Laura kl 12.00.

Hörs efter lunchen i Puerto Banus
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.