The stylish Beachwalk…

image
…är det enda jag inte kunnat göra check på när det gäller Dagens To do så samma princip som med den tidigare missade Glamouren får gälla. Dubbel så lång strandpromenad i morgon, längtar redan. Måtte bara solen skina så jag får lite färg och slipper höra att jag ser trött ut när jag träffar den solbrände advokaten nästa vecka:)

Helena efterlyste bild på mina nyinköpta skor, ska samla mod över natten så lovar jag att visa upp dem imorgon. Saknar min kamera som jag glömde i Stockholm, den ska definitivt med nästa gång jag åker ner.

Om två dagar har jag full koll på alla papper, inte helt lätt att ta över efter en man som just nu är ”konvalescent” och få grepp på helheten. Så på onsdag ska vi i hela Team Lotus gå ut och äta middag. Den officiella anledningen är att vi aldrig hunnit fira att vi kommit igång med bolaget men jag kommer ha en egen anledning oxå, rent skrivbord!

Middagen ska vi äta på Villa Tiberio, går ej att beskriva måste upplevas. Ska ta några bilder på onsdag som inte kommer kunna göra upplevelsen rättvisa men i alla fall en bild. Villa Tiberio ägs av världens mest excentriska italienare Sandro och om honom skulle jag kunna skriva hur mycket som helst men nöjer mig med att konstatera att han är excentrisk, trevlig, galen & kul i en salig blandning. God mat har oxå på sin restaurang och servitörer som alla är män och ”old school”

Nu ta hand om disken efter middagen, snegla lite på de nya & galna skorna och se om jag kan samla mod att visa dem imorgon.

Hörs igen innan jag däckar för natten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.