Bra grundregler…

image
…kanske skulle printa ut och sätta på lämplig plats så att man kommer ihåg det. Finns ju tillfällen när man reagerat i affekt, extra effektfullt i negativ bemärkelse kan det bli om man väljer att göra det via mail när man är som allra mest förbannad. Minns särskilt en gång när jag gjorde det till min finske motsvarighet när jag var försäljningsdirektörer på Coca-Cola, det blev en rätt hetsig historia som gick låååångt upp i hierarkien. I dag är han VD för finska motsvarigheten till SJ och har nog väsentligt tuffare fighter än den med mig i en sådan roll. Tog väl ett halvår eller så innan vi blev på speaking terms igen, sedan dess undviker jag att skriva i affekt.

Att lova när man är glad är oxå lätt, allt känns positivt & självklart kommer att lösa sig. Det gör inte alltid det så,det är bättre att tänka två gånger än att lova för mycket, något jag själv jobbar på att bli bättre på…

Den lättaste av dessa levnadsregler är nog att inte fatta stora beslut när man är ledsen och skulle man göra det finns det förhoppningsvis något bra bollplank i form av en god vän eller partner som hinner stoppa en innan skadan är skedd.

Kloka levnadsregler, får se hur bra hur jag kommer vara att leva efter dem…

Dagens Glamour? Noll, får kompensera genom dubbel glamour i morgon!

Kram & hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.