På tur med Salvador

image
Telefonintervju ang utredningen om att kommersialisera kulturbyggnader/områden – check.
Sedan iväg med Salvador för att ställa in glasögonen så att de inte bara ramlar ner på näsan, inköp av diverse kontorsmaterial på Ofiplus – check. Vad saknades? Lite glamour såklart. Såg en underbar tunika i spets i ett fönster – in med Salvador som sa KÖP!
Frågade efter priset; 59 Euro, för dyrt sa jag. Tycker du ja sa butiksinnehavaren – yes, det gör jag sa jag och gick. Hann väl typ 3 meter innan jag hörde Wait I can give you a new price 50 Euro. Done deal – nu blir jag förhoppningsvis lite solbränd någon gång så att den kommer till sin rätt. Älskar Marbella, här är ett pris aldrig ett pris om du bara försöker…

Nu äta lite lunch sedan fortsatta med dagens To do lista och ta med T ut på en liten liten kort promenad! i alla fall prova.

Har tagit ut linserna och har nu mina helt nya och bättre sittande glasögon på mig så att mina stackars ögon får några timmars vila. Känns sjukt ovant att ha glasögon, tycker nog inte att jag passar i det, men dom är i alla fall snygga, alltid något:)

Hörs snart igen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.