Resultat Dag 1 med mer Glamour…

image
Snart dags att summera den här dagen. Ett möte med Lotus teamet, en gäst på fika och T blir sakta men säkert lite bättre för varje dag. Tvättat massor (favorit terapi) och som vanligt lite ”paper work”. Så frågan kvarstår har jag lyckats med målsättningen att varje dag ha någon på listan med Glamour & kul? Kan ju tyckas udda att sådana mål när man har en sjuk man, men då är det ännu viktigare tycker jag…

1. Har bokat tid för manikyr – check
2. Har fått mina nya snygga och stylish glasögon – check
3. Har gjort ngt kul och skickat en vacker bukett ranunkler till en väldigt fin person som aldrig sett några i verkligheten, nu har hon det & dessutom sina alldeles egna.

Nöjd med första dagen tycker jag nog att jag kan vara…

I morgon ska jag in och justera glasögonen, de sitter lite för löst. Det var min ängel Salvador som hämtade dem så jag kunde inte testa i butiken. Sen ska jag till Ofiplus och köpa kontorsmaterial, mindre kul kanske, man kan säkert pigga upp mig med något färgglatt nytt block eller så:)

Om det är sol tänker jag dessutom sitta i solen och få lite färg, kan behövas så man helt plötsligt lite bättre när man tittar sig i spegeln. Ska hinna med en ansiktsmask i kväll oxå – får ju vara rädd om hyn så här i 50-årsåldern…

Som vanligt jobbar jag ju bäst på kvällarna så jag ska hinna med ett litet pass och oxå göra morgondagens To do lista och se vad för Glamoröst jag ska hitta på imorgon..

Kram!

6 reaktioner på ”Resultat Dag 1 med mer Glamour…”

  1. Jag förstår inte vad det var med min ”padda” igår, eller vad det var som inte fungerade, men det gick inte att få med allt jag skrev. Får se vad som kommer med nu…
    Jag ville i alla fall säga att jag blev så obeskrivligt överraskad och glad när finingen Tom dök upp med ett fång ranunkler.
    De står på min vita fina öppna spis (sån spis som vi lägenhetsmänniskor kan ha, hihi) i en ”Svenskt Tenn look alike-vas” och igår kväll satt jag bara i soffan och njöt av det vackra.
    Tack snälla snälla varmhjärtade Eva <3
    /Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.