Allt går…

image
Ängeln Salvador körde mig till, enligt honom, Marbellas bästa optiker. Måste få glasögon så jag kan avlasta ögonen från linser samt hjälp med att få bort infektionen.
Hur snabbt kan man få glasögon frågade jag, 1 vecka var optikerns svar. Helt omöjligt sa jag detta är en ”emergency” jag måste ha dom i morgon. Optikern skakade på huvudet – det går inte. Jo, allt går sa jag. Några tester, telefonsamtal och charmoffensiv senare så kan vi konstatera att i morgon kl 15.30 är mina nya fina Chanel glasögon klara att hämta. Glasögon är sjukt mycket billigare här så då kunde man kosta på sig lite finare bågar. Ska ju ändå ha dem resten av livet…

Så nu är man inte bara 50 utan glasögonorm oxå (kommer mest använda dom för att avlasta ögonen från linserna ibland).

Kommer ihåg när jag för ca 25 år sedan gick in till en optiker för att skaffa linser (använde inte glasögon för det tyckte jag då var fult). Hans första fråga är: Tog du med dig hunden in?
Vilken hund sa jag, helt frågande. Ledhunden sa han, för hur i hela världen har du kunnat gå omkring och leva ett liv utan att se. Ja, det var ju en annan som tyckte jag var lite snorkig ibland som inte hälsade, men det berodde ju på att jag inte såg dom…

Bildbevis kommer på mina nya glasögon i morgon. Nu umgås med svärföräldrarna lite så hörs vi senare!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.