Undrens tid är ännu inte förbi….

image
Klockan är strax efter nio en måndag morgon. Jag är tillbaka på hotellet och har redan haft TVÅ möten. Tror aldrig det har hänt tidigare i mitt liv. Har dessutom en ögoninfektion i kombination med att jag jobbade till 03.45 för att bli klar med materialet inför 07.00 mötet. Så jag såg nog väldigt pigg & alert ut, tur att mirakelväskan finns som kunde rädda mig från en total katastrof:)

I repan på Ernst & Young träffade jag på en gammal kollega Patrik Färdow, en gång i tiden var han produktionsdirektör och jag marknadsdirektör på Coca-Cola. Vi bestämde då att en gång i livet skulle han & jag ta över Coop. Det optimala teamet tyckte vi, han med sin produktion & suply chain erfarenhet och jag med min marknads och försäljningserfarenhet. Vi konstaterade i dag att tiden nog snart är mogen:) Men nu har jag ju mina projekt och han precis på väg in i nytt uppdrag inom Orkla så vi ”bestämde” att om ca 2 år är det dags:)

Nu några ytterligare möten innan jag beger mig till Arlanda och ner till Marbella igen. T blir förhoppningsvis utskriven idag och när han är frisk nog så flyger vi hem igen och stannar i Sverige några veckor.

Vi hörs snart igen, var bara tvungen att skryta om 2 möten innan 09.00:)

2 reaktioner på ”Undrens tid är ännu inte förbi….”

  1. Eva!! Jag såg inte detta inlägg förrän nu. Mao bara 18 månader kvar nu tills vi tar över Coop. Det blir kul Jag ser fram mot att få jobba med dig igen. Ha det fint tills dess. /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.