”Försupen kvinna med övervikt på vift”

image
Med total ögoninfektion som gör att jag ser ut som en blandning mellan en försupen medålderskvinna som druckit lite för mycket bag in Box vin för många dagar i rad eller har något annat icke sunt beteende har jag nu en bild av mig själv i mitt tillfälliga rosa pass. Blir jag inte stoppad i tullen nu blir jag det aldrig (har för övrigt aldrig blivit det, ser väl normalt rätt snäll & skötsam ut får man anta).

Lämnade tung dator kvar i Stockholm och var HELT säker på att klara Maxvikten på 20 kg. Fel hade jag kan man säga, 6 kg övervikt… Har jag shoppat för mycket i Stockholm, nej verkligen inte men tänkte inte riktigt på att jag tog med mig en del post ner till Marbella.
Tur man hade sin alltid lika positiva kompis Tom med sig, köpa ny väska och öka handbagaget, packa om två gånger och sedan lyckades vi nå 20 kg och resan kan börja.

Mellanlandar i Oslo för att sedan landa i Malaga 23.40. Min kompis Emile hämtar så jag är väl hemma i lägenheten strax före 01.00. T har meddelat att han precis kommit hem – återbesök om en vecka och sedan avgör de om han får flyga hem till Stockholm, eller vänta ytterligare.

Hans Marklund är i full gång med att utforma vår nya logga för vårt nya projekt Kalmar Slott, han har gjort både Fredriksborg & Lotus Properties Marbella så jag är helt säker på att jag kommer bli lika nöjd och glad som vanligt. Hans är en sann talang när det gäller att tolka och utforma logotyper!

Nu ska jag varva ner här en stund med ett litet flygrädsla botar glas av champagne. Önskar att det vore ett direkt flyg för efter det här dagarna är jag rätt säker på att jag kommer somna innan vi lyft…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.