Älskar att bo på Hotell Stureplan utom….

image
…på fredag & lördag nätter. Fredag natt vaknande jag av gap och skrik utanför & kring Stureplan men den här natten (lördag) blev det ett snäpp eller två värre. Vid 03.00 vaknade jag inte bara av gap utifrån utan även ifrån grannrummet. Något par från Norrland som troligtvis åkt till Stockholm för en trevlig weekend men som inte blev riktigt så trevlig som de tänkt sig (för vi får hoppas att det inte är deras normala liv som jag just upplevt).

Allt börjar troligtvis med att de kommit hem efter att ha varit ute och fått lite väl mycket alkohol i sig båda två. Hon är av någon anledning svartsjuk då han satt sig ner under kvällen och pratat med en en annan kvinna. Hon gapar och skriker om det onormala i detta och att han är en jävla gris (upprepas konstant ca 25 gånger) Ut ska han oxå kommer hon på eftersom det är hon som betalt för rummet. Han blir argare och argare, gapar att han är så j-a trött på henne, att hon är en idiot osv i all oändlighet. Någonstans där i mitten av alltihop känner jag mig inte helt säker på att detta inte kommer sluta i någon form av fysisk våld. Ringer för första gången i mitt liv nattportiern…
Vet inte om han nu varit där och fått dem att bli tysta eller om de ”tuppat” av, av ren utmattning i kombination med en alltför hög alkoholhalt, tyst är det i alla fall.
Jag undrar hur de kommer att må när de vaknar i morgon, sådär bra är min gissning. Stockholms-weekenden blev nog hur som helst inte som de tänkt sig. Hoppas dom känner varandra bra för annars blir nog frukosten i morgon grymt pinsam (om de nu kommer ihåg hur kvällen slutade).

Det är mycket här i livet som inte blir som man tänkt sig, en del är bättre att hantera det än andra. Alla har också sina olika sätt att hantera det på och är olika bra på att acceptera människors olikheter att hantera situationer.

Vem kan man man lita på var det en person som skrev i ett sms till mig idag. Bra fråga eller rättare sagt relevant och väldigt tråkig fråga. För tyvärr, hur optimistisk jag än vill vara så tror jag att det i varje människas liv bara finns en handfull och i bästa fall två handfulla människor man verkligen kan lita på. Lita på att de finns där när du behöver dem, lita på att de behåller den privata information som du delger dem för sig själva,,accepterar dina brister osv. Så var rädd om dessa människor som du fått fått förmånen att ha som riktiga vänner. Riktiga vänner som är med i upp och nedgång (för så ser livet ut)’ ta dem inte för givet och glöm inte att vara en lika god vän tillbaka närhelst de behöver dig

Nu är det helt tyst i rummet bredvid & jag ska försöka somna om…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.