Rätt hade jag – tyvärr

image
Sanna Nielsen vann precis som jag förutspådde – trist nog…
Inget att hetsa upp sig över, bara att gilla läget.
Antagligen borde jag nu när jag nästan är tant tycka att det var helt rätt låt som vann, men det gör jag inte.

Nog om Mello, nu ska göra något annat tantigt – läsa kite Se & Hör sen ska jag försöka somna tidigt idag. För imorgon kväll kommer jag garanterat se ut som katten på bilden (inte lika söt men i övrigt). Kommer kräva lite jobb att ha allt klart till mötet med revision 07.00 på måndag morgon.

Nog tjatat om både Mello & jobb – finns väldigt mycket annat i mina tankar just nu…

Kram & God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.